Orchialgia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Orchialgia nyaeta nyeri ronis dina testikel atawa kanjut nu ilaharna karek cageur sanggeus leuwih ti tiu bulan. Orchalgia bisa disababkeun ku ayana tatu, bedah, kangker atawa testicular torsion. Orchialgia bisa jadi mangrupakeun komplikai anggeus vasektomi.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Rod of asclepius.png