Oséania

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta wewengkon Oséania

Oséania (Basa Inggris: Oceania Basa Walanda: Oceanië) mangrupakeun istilah nu ngarujuk kana hiji téritori géografis atawa géopolitis nu diwangun ti sababaraha kapuloan nu aya di Samudra Pasifik jeung sakurilingna. Oséania mangrupakeun buana kalawan luas aréa daratan nu pangleutikna jeung jumlah populasi nu pangleutikna kadua sanggeus Antartika.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Gnome-globe.svg