Osilator lokal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Osilator lokal, atawa dina basa Inggris local oscillator, nyaéta hiji alat nu dipaké pikeun ngabangkitkeun sinyal anu diadukeun jeung sinyal nu dipikahayang pikeun dicampur sarta ngahasilkeun hiji frékuénsi nu béda. Alat ieu dieupankeun kana panyampur frékuénsi

Tempo ogé[édit | sunting sumber]