Ossétia Kalér-Alania

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Ossétia Kalér-Alania di Rusia
North ossetia alania map.png

Ossétia Kalér-Alania mangrupakeun salahsahiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas aréa 8.000 km². Populasina 710.275 jiwa (2002), kalawan kapadetan 88,8 km². Ibu kotana nya éta Vladikavkaz.

Bandéra Ossétia Kalér-Alania



Countries.png