Otto Sander

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Otto Sander

Sander taun 2008
Gumelar 30 Juni 1941
Manover, Jérman
Maot 12 Séptémber 2013 (yuswa 72)
Dublin, Jérman
Maot lantaran Kanker
Pagawéan Aktor
Taun aktip 1980–2013
Pasangan Monika Hansen (?–pupus)

Otto Sander (gumelar 30 Juni 1941 – pupus 12 Séptémber 2013 dina yuswa 72 taun) nyaéta saurang aktor ti Jérman.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Replace this image male.svg