Pébruari

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
<< Pébruari >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28


Pébruari nyaéta bulan ka-2 kalénder Maséhi, satutasna Januari sarta saméméh Maret.

Bulan ieu na sajarah[édit | sunting sumber]

Kajadian[édit | sunting sumber]

Lahir[édit | sunting sumber]

Pupus[édit | sunting sumber]


Januari | Pébruari | Maret | April | Méi | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopémber | Désémber


Nuvola apps clock.png