Pagerageung, Pagerageung, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pagerageung

Peta lokasi Pagerageung
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Kacamatan Pagerageung
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Pagerageung (baca: Pager Ageung) nyaéta salasahiji désa di kacamatan Pagerageung, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg