Paku

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Paku

Paku nya éta benda bunder panjang nu dijieun tina logam beusi nu ujungna lancip, funsina pikeun nempelkeun atawa ngahijikeun hiji tihang ka tihang sejen. [1]

Paku mimiti ditimukeun taun 1900 an di Newark, New Jersey, Amerika Serikat ku Edwin Moore salah saurang pegawai di parusahaan cuci-cetak foto. [2] Sanggeus nimukeun paku manehna ngadegkeun parusahaan nu dingaranan Moore Push-Pin Company. [2]











Nulis.jpg



Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Paku (Diakses tanggal 16 November 2011)
  2. a b Penemu (Diakses tanggal 16 November 2011)