Paléontologi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Paléontologi nyaéta élmu nu nalungtik ngeunaan sajarah kahirupan di bumi kaasup sasatoan jeung tutuwuhan jaman baheula nu geus jadi fosil.

Citakan:Elmu-pondok