Pamajikan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan:Close relationships Pamajikan nya éta salasahiji palaku nikahan nu awéwé. Saurang awéwé biasana nikah jeung saurang lalaki dina hiji upacara nikahan saméméh diresmikeun statusna minangka hiji pamajikan jeung pasanganna minangka hiji salaki.

Citakan:Kekerabatan

Nuvola filesystems folder home.png