Pamaké:A.R Dipusparaga

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Balebat Cikuray
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
Téang Basa pamaké
Anisa Rahma
Wikipédia
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
Katerangan lian
Gumelar 28 Juli, 1992
Garut, Jawa Barat

Anisa Rahma, wanoja nu lahir ka alam dunya di kota Pangirutan alias Swiss van Java, ayeuna jadi panitia Wiki Sabanda 2014. Kungsi jadi pamilon Sundapedia 2011, sarta jadi jawara katilu. Lulus taun 2013 ti Universitas Caket Ledeng jurusan Bahasa Sunda. Kiwari jadi guru nu pangaresepna leuleuweungan jeung tulas-tulis.


Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda"
Logo nulis Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda" Panitia pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda"



Wiki Sabanda - Level 1.pngWiki Sabanda - Level 2.pngWiki Sabanda - Level 3.pngWiki Sabanda - Level 4.pngWiki Sabanda - Level 5.pngWiki Sabanda - Level 6.jpgWiki Sabanda - Level 7.pngWiki Sabanda - Level 8.pngWiki Sabanda - Level 9.pngWiki Sabanda - Level 10.png



Banrstar-SU.png Sundapédia 2011
"Béntang Sundapédia 2011" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina pasanggiri nulis "Sundapédia 2011" dina Wikipédia basa Sunda. '