Pamaké:Bozky

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.
Téang Basa pamaké

Nepangkeun, nami abdi yeeuhh !
Sim kuring aseli ti Sumedang sareng Bandung. Linggih di Jakarta. Ayeuna nuju ngadameul di bank. Upami bade ngirimkeun pesen, sok atuh mangga, nyalira nya.