Pamaké:Budhi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Basa
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


ja-3 この利用者は流暢日本語を話します。


Kuring, Budhi Setiawan, kalahiran Cigugur, pakidulan di Kabupatén Ciamis Jawa Barat, ayeuna keur ngumbara di kota Gifu, Propinsi Gifu Jepang. Karesep kana widang statistik tur nungtutan narjamahkeun anu pakait jeung statistik, Jepang, teknik sipil tur geologi. Ngeunaan diri kuring salengkepna, mangga ditoong http://budhisetiawan.net.

Nu keur dikeureuyeuh[édit | sunting sumber]

Jepang[édit | sunting sumber]

Tempat nu pernah didatangan[édit | sunting sumber]

Statistik[édit | sunting sumber]

Sejen[édit | sunting sumber]

Tokoh[édit | sunting sumber]

Nu ditarjamahkeun[édit | sunting sumber]

Juli 2006[édit | sunting sumber]

Agustus 2006[édit | sunting sumber]

September 2006[édit | sunting sumber]

Juni 2007[édit | sunting sumber]