Pamaké:D

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kiwari can aya téks na kaca ieu. Mun anjeun geus kungsi nyieun kaca ieu, coba fungsi edit.

Wikipedia téh lain layanan iklan. Artikel promosi ngeunaan diri anjeun, babaturan anjeun, usaha anjeun; atawa artikel nu dijieun salaku bagian tina kampanyeu dagang atawa promosi, bisa dihapus luyu jeung kawijakan ngahapus. Pikeun leuwih jéntré, mangga aos Wikipedia:Spam.