Pamaké:Dena Setiawan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kuring Dena Setiawan

Nepangkeun, Wasta sim kuring Dena Setiawan. Ceuk akteu mah, lahir téh di Cimahi, 18 November 1992. Alhamdulillaah, ari gedéna mah di Bogor. Baheula kungsi ngiluan pasanggiri Sundapedia dina taun 2011. Ayeuna mah badé ngadu nasib dina Wiki Sabanda, susuganan meunang pangalaman anyar.

Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda"
Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"
Banrstar-SU.png Sundapédia 2011
"Béntang Sundapédia 2011" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina pasanggiri nulis "Sundapédia 2011" dina Wikipédia basa Sunda. '
Smiley green alien.svg