Pamaké:DiN

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Basa
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.


de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.

DiN, pondok tina Dian Tresna Nugraha. Langkung lengkep tiasa ditingali di http://diantn.free.fr, oge di http://en.wikipedia.org/wiki/User:DiN

Tumbu kuring dina Wikipédia Sunda

Proyek kuring dina Wikipédia Sunda

Kaca-kaca Kasundaan

Logo Wikipédia

Wikipedia-logo-su-1000.png

Kategorisasi

Kaca nunggelis - Kaca nu can dikategorisasi - Kaca nu dipikabutuh - Peryogi ditarjamahkeun - Kaca pondok - Kaca buntu - Kaca nu kudu dihapus

Sunda · Budaya · Élmu bumi · Sajarah · Hirup-hurip · Matematika · Élmu · Masarakat · Téhnologi

Indéks abjad · Sadaya kaca · Kategori singket · Kaca anyar · Kaca heubeul · Daptar istilah
Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung

Sungsi Wikipédia dumasar jejer

Alam jeung Élmu Alam

Alam - Astronomi - Biologi - Ékologi - Élmu alam - Élmu bumi - Fisika - Géografi - Kimia -

Téhnologi, Rékayasa, Software, jeung Matematik

Agrikultur - Angkutan - Arsitéktur - Élmu komputer - Internét - Logika - Matematik - Otomotif - Rékayasa software - Rékayasa - Statistik - Téhnologi -

Manusa, Kaséhatan, jeung Hirup-hurip

Antropologi - Arkéologi - Atikan - Biografi - Dahareun jeung inuman - Hirup-hurip - Imah - Kaséhatan - Kulawarga - Linguistik - Manusa - Psikologi - Tatamba - séjénna

Masarakat, Élmu sosial, jeung Nagara

Bisnis - Ékonomi - Élmu sosial - Hukum - Komunikasi - Masarakat - Média - Pamaréntah - Pulitik - Sajarah - Sosiologi - Tata nagara - Urusan umum - Nagara

Budaya, Ageman, Filosofi, Hiburan

Ageman - Bodor - Budaya - Filosofi - Hiburan - Karesep - Kaulinan - Musik - Olahraga - Pelesir - Sajak - Seni visual lan desain - Seni - Televisi

[édit]