Pamaké:Edmundwoods

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia:Babel
en This user is a native speaker of English.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Citakan:User he-0
id-1 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat dasar.
Citakan:User ms-2
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Citakan:User yi-0
Citakan:User zh-3
Citakan:User zh-yue-1
Téang Basa pamaké

Saya dari Wikipedia Bahasa Inggris, Wikipedia Bahasa Melayu (di mana saya menjadi pengurus), ... Saya juga terdapat di Wikipedia Bahasa Indonesia.