Pamaké:EmausBot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Crystal Clear action run.png

Rekening pamaké ieu mangrupakeun bot nu dioperasikeun ku Emaus (sawala).

Ieu lain pamaké siluman, tapi mangrupakeun rekening anu boh sacara otomatis atawa sémi-otomatis ngédit bulak-balik nu lamun dipigawé sacara manual matak piboseneun.

Kuncén: lamun bot ieu nyieun kasalahan atawa ngabahyakeun, mangga geura diblok.



This is Sahara Desert

Sahara 4.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture