Pamaké:EmausBot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Crystal Clear action run.png

Rekening pamaké ieu mangrupakeun bot nu dioperasikeun ku Emaus (sawala).

Ieu lain pamaké siluman, tapi mangrupakeun rekening anu boh sacara otomatis atawa sémi-otomatis ngédit bulak-balik nu lamun dipigawé sacara manual matak piboseneun.

Kuncén: lamun bot ieu nyieun kasalahan atawa ngabahyakeun, mangga geura diblok.



This is the alpine train

Berninabahn zwischen Lagalb und Ospizio Bernina im Winter.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture