Pamaké:Ezagren

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
Tulisan "Wikipedia, Ensiklopedia Bebas" dalam Aksara Sunda

Salam perkenalanku dalam aksara Sunda