Pamaké:Hadiyana

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bagéa lur,

Kuring keur ngeureuyuh narjamahkeun artikel-artikel naon waé nu keur dipikaresep boh tina basa Inggris atawa tina basa Indonésia. Kuring ogé aktif jadi pamaké wikipedia basa Inggris jeung basa Indonésia hususna dina widang sajarah jeung budaya Sunda. Ngan denget ieu dina wikipedia basa Inggris kuring ngarasa rada beurat yeuh lantaran papanggih jeung jalma ti sélér lian nu hayang nangtukeun kontén kasundaan dumasar vérsi maranéhanana.

Hayu atuh urang babarengan ngeuyeubkeun wikipedia Sunda ku élmu anu bisa ningkatkeun pangaweruh kisunda. Mugia. Amin.

Salam

Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
Téang Basa pamaké

Statistik kontribusi: [[1]]

Solenoid.svg
Éléktromagnétisme
Listrik · Magnétisme
Kotak ieu: temposawalaédit
Standar
telepon mobil jeung data
Kulawarga GSM / UMTS
2G
3G
Pre-4G
Kulawarga cdmaOne / CDMA2000
2G
3G
Pre-4G
Tehnologi sejen
0G
1G
2G
Pre-4G
Pita frékuénsi


Punten bade cuti heula dugi ka ping 21 Juni 2008 kumargi kedah ka Jepang sareng ka singapura heula ngawitan dinten Minggu ieu.