Pamaké:Irwangatot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kotak Pamaké
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
Police man ganson.svg Pamaké ngawaskeun Nu anyar robah.
Crystal kdmconfig.png Pamaké IRC nick na Totty jeung aya di server irc.wikimedia.org.
Pamaké ngagunakeun mIRC keur ngobrol MIRC logo.svg
Pamaké ngagunakeun Mozilla Firefox keur nyumbang di Wikipédia User browser firefox.png
Wikipedia-logo.png Pamaké nu nyandu Wikipédia
Cigarette.jpg Pamaké ieu teu bisa hirup tanpa roko' jeung kopi. A small cup of coffee.JPG


Basa
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.
Torobos
meta
sawala
Paranti corat-coret
Wikimedia-logo.svg Proyék sawargi
meta

Citakan:NovemberCalendar2014Source