Pamaké:Kumincir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Pamaké:Kandar)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
Wikipedia bureaucrat.png Pamaké ieu Birokrat di Wikipédia Sunda.
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


Téang Basa pamaké
Keur démo cara ngeusian & ngédit Wikipédia, UI Dépok.

Bagéa!

Simkuring kuncén di Wikipédia Basa Sunda. Pami badé badami atawa tataros perkawis proyék ieu, mangga kintun surélék atanapi seratkeun patarosan salira di kaca sawala.

Kuring ngeusian Wikipédia Sunda biasana hasil narjamahkeun artikel-artikel tina basa Inggris.

Katarik ku utamana artikel-artikel ngeunaan kimia, élmu alam sacara umum, atawa naon baé. Kahayang mah midangkeun sakabéh unsur kimia, tapi can pareng waé, euy (nu puguh mah hésé ngalihbasakeunana!!!). Ké ah sugan mun keur sumanget...

Ka sakumna urang Sunda saalam dunya, hayu atuh urang igelkeun basa Sunda téh!

Lian ti dina édisi basa Sunda, kuring ogé dipercaya salaku kuncén di Wikipédia édisi basa Indonésia.

Hanca[édit | sunting sumber]

Ieu mangrupakeun kaca pamaké Wikipedia

Ieu téh lain artikel énsiklopédi. Mun anjeun manggih kaca ieu di luar Wikipedia, anjeun pasti keur muka loka eunteung (mirror site). Mangkahadé, eusi ieu kaca bisa baé geus lila teu diropéa sarta yén pamaké ieu teu aya patali atawa hubungan nanaon jeung loka salian ti Wikipedia. Kaca aslina mah aya di http://su.wikipedia.org/wiki/Pamak%C3%A9:Kumincir.

Yayasan Wikimédia