Pamaké:Microchip08

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Katerangan Babel Pamaké
en-N This user has a native understanding of English.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana

#REDIRECTm:User:Microchip08
Kaca alihan

JavaScript sakahayang (kaca can aya)