Pamaké:Mssetiadi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.
da-1 Denne bruger har et grundlæggende kendskab til dansk.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
ko-1 이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
map-bms-1 Pengguna kiye nduwe pemahaman dasar basa Banyumasan.
ms-1 Pengguna ini boleh menyumbang dengan tahap asas dalam Bahasa Melayu.
Citakan:User no-1
sv-1 Denna användare har baskunskaper i svenska.
bug-0 Édé papaké dé na iseng basa Ugi.
Citakan:User de-0
fi-0 Tämä käyttäjä osaa hyvin vähän tai ei lainkaan suomea
Citakan:User fr-0
Citakan:User ia-0
Citakan:User nl-0
Citakan:User pl-0
Téang Basa pamaké
Tedi
Wikipédia
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
Katerangan lian
Gumelar 20 Juli, 1976
Sumedang, Jawa Kulon
Cartella blu.jpg
Wilujeng sumping
   

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Wikipédia[édit | sunting sumber]

Arah lumaku[édit | sunting sumber]

Anu hoyong ditarabas ku kuring di Wikipedia, lamun seug panjang umur jeung panjang kahayang (kumargi ngedit teh kadang bosen, ngacak wae ah ngadamelna, nu penting berkarya sanes?) :)

Artikel[édit | sunting sumber]

  • keur dikeureuyeuh Désa, minimal di Jawa Barat, minimal taratas
  • OK Kacamatan, minimal di Jawa Barat, minimal taratas
  • OK Kabupatén jeung Kota di Indonésia, minimal di Jawa Barat, taratas
  • OK Propinsi di Indonésia
  • OK Nagara di dunya, minimal Asia Tenggara, sukur-sukur sa-Asia jeung sadunya
  • OK Wewengkon di dunya, minimal di Asia

Wikipedia[édit | sunting sumber]

  • keur dikeureuyeuh Parobahan ahir

Subfolder-subfolder[édit | sunting sumber]

Subfolder citakan[édit | sunting sumber]

No Input Output Kab Kac Des Kal
Cit Con Cit Con Cit Con Cit Con
1 desa_dap desa_dap_c
2 desa_tar desa_tar_c
3 desa_tar_10 desa_tar_10_c
4 kal_dap kal_dap_c
5 kal_tar kal_tar_c
6 kac_dap kac_dap_c
7 kac_tar kac_tar_c
8 Kotretan Kotretan
9 Citakan Picitakaneun

Subfolder proyek[édit | sunting sumber]

Citakan nu kudu diawaskeun[édit | sunting sumber]

Taratas[édit | sunting sumber]

Keur lumangsung[édit | sunting sumber]

Wanci[édit | sunting sumber]

Nu nuju sareng nu kedah digarap[édit | sunting sumber]