Pamaké:Mssetiadi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.
da-1 Denne bruger har et grundlæggende kendskab til dansk.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
ko-1 이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
map-bms-1 Pengguna kiye nduwe pemahaman dasar basa Banyumasan.
ms-1 Pengguna ini boleh menyumbang dengan tahap asas dalam Bahasa Melayu.
Citakan:User no-1
sv-1 Denna användare har baskunskaper i svenska.
bug-0 Édé papaké dé na iseng basa Ugi.
Citakan:User de-0
fi-0 Tämä käyttäjä osaa hyvin vähän tai ei lainkaan suomea
Citakan:User fr-0
Citakan:User ia-0
Citakan:User nl-0
Citakan:User pl-0
Téang Basa pamaké
Tedi
Wikipédia
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
Katerangan lian
Gumelar 20 Juli, 1976
Sumedang, Jawa Kulon
Cartella blu.jpg
Wilujeng sumping
   
Pribados

Wilujeng sumping di kaca pangangge simkuring. Status simkuring, ayeuna nuju di Wanasari, Cibitung, Kabupatén Bekasi.

Wikipedia

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Wikipédia[édit | sunting sumber]

Arah lumaku[édit | sunting sumber]

Anu hoyong ditarabas ku kuring di Wikipedia, lamun seug panjang umur jeung panjang kahayang (kumargi ngedit teh kadang bosen, ngacak wae ah ngadamelna, nu penting berkarya sanes?) :)

Artikel[édit | sunting sumber]

  • keur dikeureuyeuh Désa, minimal di Jawa Barat, minimal taratas
  • OK Kacamatan, minimal di Jawa Barat, minimal taratas
  • OK Kabupatén jeung Kota di Indonésia, minimal di Jawa Barat, taratas
  • OK Propinsi di Indonésia
  • OK Nagara di dunya, minimal Asia Tenggara, sukur-sukur sa-Asia jeung sadunya
  • OK Wewengkon di dunya, minimal di Asia

Wikipedia[édit | sunting sumber]

  • keur dikeureuyeuh Parobahan ahir

Subfolder-subfolder[édit | sunting sumber]

Subfolder citakan[édit | sunting sumber]

No Input Output Kab Kac Des Kal
Cit Con Cit Con Cit Con Cit Con
1 desa_dap desa_dap_c
2 desa_tar desa_tar_c
3 desa_tar_10 desa_tar_10_c
4 kal_dap kal_dap_c
5 kal_tar kal_tar_c
6 kac_dap kac_dap_c
7 kac_tar kac_tar_c
8 Kotretan Kotretan
9 Citakan Picitakaneun

Subfolder proyek[édit | sunting sumber]

Citakan nu kudu diawaskeun[édit | sunting sumber]

Taratas[édit | sunting sumber]

Keur lumangsung[édit | sunting sumber]

Wanci[édit | sunting sumber]

Nu nuju sareng nu kedah digarap[édit | sunting sumber]