Pamaké:Naval Scene

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-4 This user speaks English at a near-native level.
jv-2 Panganggé puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
su-1 Pamaké ieu gaduh kamampuan basa Sunda dasar.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.

Hello!

Kuring nyaéta saurang Wikipediawan Indonésia. Kuring teh di dieu utamana pikeun mencipta link interwiki antara Wikipedia Basa Sunda sarta Basa Indonésia. Ménta hampura kuring téh ngan paham saeutik waé ka basa Sunda. Sila tempo laman kuring di Wikipedia Basa Indonésia.

Hatur nuhun...:)

Pakakas bantu[édit | sunting sumber]

Patroli[édit | sunting sumber]

Kontribusi & pantauan[édit | sunting sumber]

Sabaraha artikel anu kuring minati, kungsi kuring awali, sunting sawaréh atawa tarjamahkeun:
Amsterdam, Antilles Walanda, Aruba, Basa Perancis, Basa resmi, Basa Walanda, Beatrix ti Walanda, Citakan:Nl, Daptar kode telepon nagara di dunya, Daptar Perdana Mentri Walanda, Den Haag, Guyana Perancis, Hindu, Jan Pieter Balkenende, Kamerdékaan, Kapadetan populasi, Karajaan Walanda, Kelompok étnik, Kilométer pasagi, Lagu kabangsaan, Laut Kalér, Laut Karibia, Mahkamah Internasional, Mata uang, Monarki konstitusional, Motto, Opick, Orok, Perang Dalapan Puluh Taun, Suriname, Uni Éropa, Wilhelmus van Nassouwe, Zona wanci, 31 Pébruari