Pamaké:SU07Thaifur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Nepangkeun, Wasta sim kuring Thaifur, pamilon Sundapedia 2011, pasanggiri nulis dina Wikipedia basa Sunda.

Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"
Banrstar-SU.png Sundapédia 2011
"Béntang Sundapédia 2011" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina pasanggiri nulis "Sundapédia 2011" dina Wikipédia basa Sunda. '