Pamaké:SU29Imas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
sareng pun anak, Aka, si bongsor

Nepangkeun, Wasta sim kuring Imas Rohilah, pamilon Sundapedia 2011, pasanggiri nulis dina Wikipedia basa Sunda

Ngahaja ilubiung dina Sundapédia 2011 sangkan kahudang kabiasaan sareng motivasi nulis anu salami ieu ngeuyeumbeu. Sok sanaos dina prakna sering pagedrug sareng kasibukan sanés, utamina salaku ibu rumah tangga. Témahna arang ngedit/ ngartikel pasisiang, lantaran waktos-waktos éta mah pasti diréwong ku murangkalih anu nuju meumeujeuhna cari perhatian.


Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"
Banrstar-SU.png Sundapédia 2011
"Béntang Sundapédia 2011" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina pasanggiri nulis "Sundapédia 2011" dina Wikipédia basa Sunda. '