Pamengan padagangan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Pamengan padagangan nyaéta régulasi atawa aturan pamaréntah nu ngawatesan padagangan bébas.

Rupa-rupa pamengan padangangan di antarana:


ThreeCoins.svg