Pamilihan umum kotamadya Saudi Arabia 2005

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Saudi Arabia
Coat of arms of Saudi Arabia.svg

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri:
Pulitik jeung Pamaréntahan
Saudi Arabia



Nagara séjénna · Atlas
 Portal Pulitik

Pamilihan umum kotamadya pikeun 178 kotamadya dilaksanakeun di Saudi Arabia antawis 10 Pébruari jeung 21 April 2005. Pamilu ieu dilaksanakeun dina 3 tahap: nu kahiji dina 10 Pébruari di sabundeureun ibu kota, Riyadh, nu kadua di wétan jeung kidul-kulon dina 3 Maret, sarta nu katilu, di kalér, dina 21 April.[1][2]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. "Saudi Arabia holds municipal elections", CNN, 10 Pébruari 2005.
  2. Ménoret, Pascal, "The Municipal Elections in Saudi Arabia 2005: First Steps on a Democratic Path", Arab Reform Initiative, 27 Désémber 2005. Ditarima 2011-09-25.
Kesalahan pengutipan: Tag <ref> dengan nama "pbs2005election" yang didefinisikan di <references> tidak digunakan pada teks sebelumnya.

Citakan:Saudi Arabian electionsCitakan:Asia-election-stub Citakan:SaudiArabia-gov-stub