Panggarangan, Lebak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Panggarangan

Peta lokasi Kacamatan Panggarangan
Propinsi Banten
Kabupatén Lebak
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Panggarangan nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Lebak, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kabupatén Lebak, Banten

Kacamatan: Banjarsari | Bayah | Bojongmanik | Cibadak | Cibeber | Cijaku | Cikulur | Cilélés | Cilograng | Cimarga | Cipanas | Curugbitung | Gunungkencana | Leuwidamar | Maja | Malingping | Muncang | Panggarangan | Rangkasbitung | Sajira | Sobang | Wanasalam | Warunggunung

Citakan:Panggarangan, Lebak


Nuvola filesystems folder home.png