Pangguh, Ibun, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pangguh

Peta lokasi Pangguh
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Ibun
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Pangguh nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ibun, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg