Paninggaran, Darma, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Paninggaran

Peta lokasi Paninggaran
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Darma
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Paninggaran nyaéta salasahiji désa di kacamatan Darma, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg