Panjalin Kidul, Sumberjaya, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Panjalin Kidul

Peta lokasi Panjalin Kidul
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Sumberjaya
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Panjalin Kidul nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sumberjaya, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg