Pantai Harapanjaya, Muara Gembong, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pantai Harapanjaya

Peta lokasi Pantai Harapanjaya
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Muara Gembong
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Pantai Harapanjaya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Muara Gembong, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg