Panyindangan, Buahdua, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Panyindangan

Peta lokasi Panyindangan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Buahdua
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Panyindangan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Buahdua, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg