Papua (disambiguasi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Papua bisa ngarujuk kana:

  • Urut propinsi di Indonésia nu kiwari jadi dua:
  1. Propinsi Papua (tetep migunakeun ngaran Papua)
  2. Propinsi Irian Jaya Barat