Parung Panjang, Parung Panjang, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Parung Panjang

Peta lokasi Parung Panjang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Parung Panjang
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Parung Panjang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Parung Panjang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg