Paséh, Banjarmangu, Banjarnegara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Paséh

Peta lokasi Paséh
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banjarnegara
Kacamatan Banjarmangu
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Paséh nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Banjarmangu, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg