Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Eropa 2000
Athletics pictogram.svg
Tuan rumah Ghent, Bélgia Bélgia
Kaping 25 – 27 Pébruari
Stadion utama Flanders Sports Arena
Nagara pamilon 44
Atlét pamilon 551
Cabang/Nomer 28

Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa ka-26 lumangsung ti Jumat, 25 Pébruari nepi ka Minggu, 27 Pébruari 2000 di Ghent, Bélgia.

Réngking[édit | sunting sumber]

Konci

██ Nagara tuan rumah diwarnaan kieu

Rank Nagara Emas Pérak Perunggu Total
1. Bandéra Rusia Rusia 5 4 4 13
2. Bandéra Céko Céko 3 2 1 6
3. Bandéra Jérman Jérman 2 5 1 8
4. Bandéra Bulgaria Bulgaria 2 2 2 6
5. Romania Romania 2 2 1 5
6. Bandéra Perancis Perancis 2 1 2 5
7. Britania Raya Britania Raya 2 1 2 5
8. Bandéra Swédia Swédia 2 1 0 3
9. Bandéra Spanyol Spanyol 1 2 1 4
10. Citakan:Country data Greece Yunani 1 1 1 3
11. Bandéra Irlandia Irlandia 1 1 0 2
12. Latvia Latvia 1 0 0 1
13. Bandéra Israél Israél 1 0 0 1
14. Bandéra Austria Austria 1 0 0 1
15. Bandéra Finlandia Finlandia 1 0 0 1
16. Bandéra Polandia Polandia 0 1 2 3
17. Italia Italia 0 1 1 2
18. Bandéra Bélgia Bélgia 0 1 1 2
19. Portugal Portugal 0 1 0 1
20. Bandéra Slovénia Slovénia 0 1 0 1
21. Citakan:Country data Hungary Hungaria 0 0 2 2
22. Bandéra Ukraina Ukraina 0 0 2 2
23. Bandéra Éstonia Éstonia 0 0 1 1
24. Bandéra Walanda Walanda 0 0 1 1
25. Bandéra Sérbia jeung Monténégro Yugoslavia 0 0 1 1

Nagara pamilon[édit | sunting sumber]

Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Citakan:European athletics champs