Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – 4 x 400 méter éstapét putri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Nomor 4 x 400 méter éstapét putri dina Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Eropa 2000 dilaksanakeun dina 27 Pébruari 2000.

Hasil[édit | sunting sumber]

Réngking Nagara Pamilon Waktos Catetan
1 Rusia Rusia Olesya Zykina, Irina Roshikhina, Yuliya Sotnikova, Svetlana Pospelova 3:32.53 CR
2 Italia Italia Francesca Carbone, Carla Barbarino, Patrizia Spuri, Virna De Angeli 3:35.01 NR
3 Romania Romania Georgeta Lazar, Anca Safta, Otilia Ruicu, Alina Ripanu 3:36.28

Réferénsi[édit | sunting sumber]