Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – Luncat jangkit putra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Nomer luncat jangkit putra dina Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 lumangsung dina 26–27 Pébruari.

Nu meunang[édit | sunting sumber]

Emas Pérak Perunggu
Charles Friedek
Bandéra Jérman Jérman
Rostislav Dimitrov
Bandéra Bulgaria Bulgaria
Paolo Camossi
Italia Italia

Hasil[édit | sunting sumber]

Kualifikasi[édit | sunting sumber]

Peunteun 16.80 (Q) atawa 8 pamilon pangalusna (q) asup ka final.

Réngking Atlét Kabangsaan #1 #2 #3 Hasil Cutatan
1 Rostislav Dimitrov Bandéra Bulgaria Bulgaria 16.98 16.98 Q, SB
2 Charles Friedek Bandéra Jérman Jérman 16.96 16.96 Q
3 Paolo Camossi Italia Italia 16.86 16.86 Q
4 Ketill Hanstveit Bandéra Norwégia Norwégia 16.67 16.39 X 16.67 q
5 Zsolt Czingler Citakan:Country data Hungary Hungaria 16.63 16.65 16.65 q
6 Fabrizio Donato Italia Italia 16.54 16.62 X 16.62 q, PB
7 Julian Golley Britania Raya Britania Raya X X 16.48 16.48 q
8 Ambrus Szabo Citakan:Country data Hungary Hungaria 16.45 16.28 16.45 16.45 q
9 Jérôme Romain Bandéra Perancis Perancis 16.45 16.42 16.33 16.45
10 Konstadinos Zalagitis Citakan:Country data Greece Yunani X 16.44 X 16.44 PB
11 Raúl Chapado Bandéra Spanyol Spanyol 16.38 16.15 16.27 16.38
12 Sergey Izmaylov Bandéra Ukraina Ukraina 15.70 16.32 16.33 16.33
13 Stamatis Lenis Citakan:Country data Greece Yunani X X 16.33 16.33
14 Igor Spasovkhodskiy Bandéra Rusia Rusia 16.31 16.17 16.14 16.31
15 Armen Martirosyan Arménia Arménia 16.10 16.27 16.27 SB
16 Ionut Punga Romania Romania X X 16.26 16.26
17 Boštjan Šimunič Bandéra Slovénia Slovénia 15.86 16.21 X 16.21
18 Colomba Fofana Bandéra Perancis Perancis 16.21 16.21
19 Gennadiy Markov Bandéra Rusia Rusia 16.18 16.15 16.10 16.18
20 Djeke Mambo Bandéra Bélgia Bélgia 16.13 X X 16.13
21 Sergey Kokhkin Bandéra Rusia Rusia 15.99 16.09 16.07 16.09
22 Christian Olsson Bandéra Swédia Swédia X X 15.95 15.95
23 Kedjeloba Mambo Bandéra Bélgia Bélgia 15.52 15.62 15.60 15.62

Final[édit | sunting sumber]

Réngking Atlét Kabangsaan #1 #2 #3 #4 #5 #6 Hasil Cutatan
1 Charles Friedek Bandéra Jérman Jérman 16.25 16.93 17.28 X X X 17.28 PB
2 Rostislav Dimitrov Bandéra Bulgaria Bulgaria X 17.22 16.66 X X 17.14 17.22 SB
3 Paolo Camossi Italia Italia 17.05 16.05 X X X X 17.05 RA
4 Zsolt Czingler Citakan:Country data Hungary Hungaria 16.77 16.62 16.66 16.81 X 17.00 17.00
5 Ketill Hanstveit Bandéra Norwégia Norwégia 15.87 16.72 16.62 X 14.63 X 16.72 SB
6 Fabrizio Donato Italia Italia X X 16.57 X 16.55 X 16.57
7 Ambrus Szabo Citakan:Country data Hungary Hungaria 16.38 X 15.81 X X 15.27 16.38
8 Julian Golley Britania Raya Britania Raya X X 16.16 X X X 16.16

Rujukan[édit | sunting sumber]