Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 – Luncat luhur putra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Nomor dina
Pasanggiri Atlétik
Jero Rohangan
Éropa 2000

Athletics pictogram.svg
Lumpat
60 m   putra   putri
200 m putra putri
400 m putra putri
800 m putra putri
1500 m putra putri
3000 m putra putri
60 m gawang putra putri
4×400 m éstapét putra putri
Nomor lapangan
Luncat luhur putra putri
Luncat gantar putra putri
Luncat jauh putra putri
Luncat jangkit putra putri
Tolak pélor putra putri
Gabungan
Péntatlon putri
Héptatlon putra
Kotak ieu: temposawalaédit

Nomer luncat luhur putra dina Pasanggiri Atlétik Jero Rohangan Éropa 2000 lumangsung dina 26–27 Pébruari.

Nu meunang[édit | sunting sumber]

Emas Pérak Perunggu
Vyacheslav Voronin
Bandéra Rusia Rusia
Martin Buß
Bandéra Jérman Jérman
Dragutin Topić
Bandéra Sérbia jeung Monténégro Yugoslavia

Hasil[édit | sunting sumber]

Kualifikasi[édit | sunting sumber]

Kualifikasi: Peunteun 2.25 (Q) atawa saheunteuna 8 pamilon pangalusna asup ka final.

Réngking Atlét Kabangsaan 2.06 2.11 2.16 2.21 2.26 Hasil Cutatan
1 Brendan Reilly Bandéra Irlandia Irlandia 2.25 Q
1 Dragutin Topić Bandéra Sérbia jeung Monténégro Yugoslavia 2.25 Q
3 Martin Buß Bandéra Jérman Jérman 2.25 Q
4 Pyotr Brayko Bandéra Rusia Rusia 2.25 Q
5 Stefan Holm Bandéra Swédia Swédia 2.25 Q
5 Vyacheslav Voronin Bandéra Rusia Rusia 2.25 Q
7 Oskari Frösén Bandéra Finlandia Finlandia o xo o xxx 2.21 q
8 Didier Detchenique Bandéra Perancis Perancis o xo xo xxx 2.21 q
8 Elvir Krehmić Bosnia jeung Hérzégovina Bosnia jeung Hérzégovina o xo xxx 2.21 q
8 Christian Rhoden Bandéra Jérman Jérman o xo xxx 2.21 q
11 Toni Huikuri Bandéra Finlandia Finlandia o o xo xo xxx 2.21
11 Wolfgang Kreißig Bandéra Jérman Jérman xo xo xxx 2.21
13 Metin Durmusoglu Bandéra Turki Turki xo xxo xxx 2.21
14 Ivan Bernasconi Italia Italia 2.16
14 Ben Challenger Britania Raya Britania Raya 2.16
14 Martin Stauffer Bandéra Suis Suis 2.16
17 Marko Aleksejev Bandéra Éstonia Éstonia 2.16
17 Jan Janků Bandéra Céko Céko 2.16
17 Aleksey Krysin Bandéra Rusia Rusia 2.16
20 Wilbert Pennings Bandéra Walanda Walanda 2.11
21 Einar Karl Hjartarson Israél Israél 2.11
22 Frederic Schinz Bandéra Suis Suis 2.11

Final[édit | sunting sumber]

Réngking Atlét Kabangsaan 2.15 2.20 2.24 2.27 2.30 2.32 2.34 2.36 Hasil Cutatan
1 Vyacheslav Voronin Bandéra Rusia Rusia o o o xxx 2.34
2 Martin Buß Bandéra Jérman Jérman o o o o xo xxx 2.34 PB
3 Dragutin Topić Bandéra Sérbia jeung Monténégro Yugoslavia o o x– o xo xxx 2.34 SB
4 Stefan Holm Bandéra Swédia Swédia o o o o o xx– x 2.32 PB
5 Pyotr Brayko Bandéra Rusia Rusia o xxo xxo x– xx 2.27
6 Oskari Frösén Bandéra Finlandia Finlandia o xo xxx 2.24
7 Elvir Krehmić Bosnia jeung Hérzégovina Bosnia jeung Hérzégovina o o xxx 2.20
7 Christian Rhoden Bandéra Jérman Jérman o o xxx 2.20
9 Didier Detchenique Bandéra Perancis Perancis o xxx 2.15
Brendan Reilly Bandéra Irlandia Irlandia xxx NM

Rujukan[édit | sunting sumber]