Pasifik Satelit Nusantara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pasifik Satelit Nusantara
Tipe Swasta
Ngadeg Jakarta, Indonesia
Kantor puseur Jakarta, Indonesia
Inohong konci Adi Rahman Adiwoso (Presiden Direktur)
Industri Telepon satelit
Indung pausahaan Telkom Indonesia
Hughes Spaces and Communication Intl.
Telesat Canada
Ramatloka www.psn.co.id

Pasifik Satelit Nusantara mangrupakeun hiji-hijina pausahaan di Indonesia nu muka layanan telepon satelit lewat merkna "Byru".

PT. Pasifik Satelit Nusantara atawa disingget PSN mangrupakeun pausahaan telekomunikasi satelit swasta munggaran nu aya di Indonesia sareng panyadia layanan satelit pangageungna sa-Asia nu nyadiakeun layanan telekomunikasi nu ngabasis dina satelit, kanggo seluler maupun kanggo telepon tetep.

Produk[édit | sunting sumber]

  • Layanan satelit bergerak.

Layanan komunikasi bergerak nu ngabasis dina satelit nyadiakeun akses teu kawates kanggo komunikasi di Indonesia sareng wilayah Asia Pasifik, nganggo terminal nu ukuranna leutik sapertos telepon seluler.

  • Layanan satelit telepon tetep.

Layanan komunikasi telepon tetep nu ngabasis dina satelit dilayani liwat instalasi terminal fixed terrestrial panganggo sareng nyadiakeun cakupan luas kamampuan tina telepon biasa dugi ke transmisi multimedia nu berkembang.

Loka luar[édit | sunting sumber]