Pasinggangan, Banyumas, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pasinggangan

Peta lokasi Pasinggangan
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Banyumas
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Pasinggangan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Banyumas, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg