Pasir Mukti, Citeureup, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pasir Mukti

Peta lokasi Pasir Mukti
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Citeureup
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Pasir Mukti nyaéta salasahiji désa di kacamatan Citeureup, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg