Pasirlangu, Pakenjeng, Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pasirlangu

Peta lokasi Pasirlangu
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Kacamatan Pakenjeng
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Pasirlangu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Pakenjeng, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | sunting sumber]




Gnome-home.svg