Pasirmukti, Talagasari, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pasirmukti

Peta lokasi Pasirmukti
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Talagasari
Nami Kuwu Tatang Sagen
Lega
Jumlah pangeusi 1200 Kepala Kulawarga
 - Kapadetan

Pasirmukti nyaéta salasahiji désa di kacamatan Talagasari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg