Patimban, Pusakanagara, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Patimban

Peta lokasi Patimban
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Pusakanagara
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Patimban nyaéta salasahiji désa di kacamatan Pusakanagara, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg