Percentile rank

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Rangking persentil tina skor nyaeta perséntase skor panghandapna tina sebaran frekuensina. Conto, skor uji leuwih ti 90% tina skor nu dicokot tina uju maka bakal disebutkeun dina persentil ka-90.

Rangking persentil ilaharna dipake keur ngajelaskeun interpretasi skor dina uji standar. Lamun sebaran ieu kasebar normal, rangking persentil bisa dicokot tina skor standar.


Nulis.jpg