Perdana Mentri Azerbaijan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Azerbaijan
Emblem of Azerbaijan.svg

Artikel ieu mangrupa bagian ti séri:
Pulitik jeung Pamaréntahan
Azerbaijan



Tingali ogé:
Pulitik Nagorno-Karabakh


Nagara séjénna · Atlas
 Portal Pulitik

Perdana Mentri Azerbaijan nyaéta pupuhu pamaréntahan Azerbaijan. Perdana mentri nu ayeuna nyaéta Artur Rasizade.

Daptar Pupuhu Pamaréntahan Azerbaijan (1918-Ayeuna)[édit | sunting sumber]

Républik Démokratik Azerbaijan (1918-1920)[édit | sunting sumber]

Perdana Mentri[édit | sunting sumber]

Républik Sosialis Féderatif Soviét Transkaukasus (1922-1936) jeung Républik Sosialis Soviét Azerbaijan (1936-1991)[édit | sunting sumber]

Pupuhu Déwan Komisrais Rahayat[édit | sunting sumber]

Pupuhu Déwan Para Mentri[édit | sunting sumber]

Républik Azerbaijan (1991-Ayeuna)[édit | sunting sumber]

Perdana Mentri[édit | sunting sumber]

# Nami Mimiti Eureun Partéy
1 Hasan Hasanov 7 Pébruari 1991 7 April 1992 Indepénden
Firuz Mustafayev (palaksana) 7 April 1992 18 Méi 1992 (palaksana) Indepénden
2 Rahim Huseynov 18 Méi 1992 26 Januari 1993 Indepénden
Ali Masimov (palaksana) 26 Januari 1993 28 April 1993 Indepénden
3 Panah Huseynov 28 April 1993 7 Juni 1993 Partéy Front Rahayat Azerbaijan
4 Surat Huseynov 27 Juni 1993 6 Oktober 1994 Militér
5 Fuad Guliyev 6 Oktober 1994 20 Juli 1996 Partéy Azerbaijan Anyar
6 Artur Rasizade 20 Juli 1996 4 Agustus 2003 Partéy Azerbaijan Anyar
7 Ilham Aliyev 4 Agustus 2003 4 Nopémber 2003 Partéy Azerbaijan Anyar
Artur Rasizade 4 Nopémber 2003 Incumbent Partéy Azerbaijan Anyar

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Citakan:Europe heads of state and government